BICCS® is een klantgerichte, middelgrote Nederlandse verffabrikant, gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van industriële coatings  voor metaalconservering en universele kleurmengsystemen. Al onze producten worden intern ontwikkeld en uitgebreid getest in ons moderne laboratorium, zodat u er zeker van kunt zijn dat de coatings aan de hoogste kwaliteit- en duurzaamheidseisen voldoen.

MengKastCentraal in onze visie staat service en duurzaamheid. Naast de ontwikkeling, productie en levering van onze (custom) producten bieden wij aanvullend deskundige technische advisering en dito ondersteuning aan de professionele markt in de vorm van begeleiding, inspecties en rapportage. Flexibiliteit, snelle levertijden en constante aandacht voor de wensen van onze afnemers is waar wij ons op onderscheiden. Zo streven wij naar:  ‘Met vakmanschap verantwoord ondernemen’!

Onze doelgroep bestaat uit bedrijven in uiteenlopende marktsegmenten, voornamelijk actief in de ‘maakindustrie’: carrosseriebouw, rollend materieel, landbouwmechanisatie, intern transport, hoogspanningsmasten en lantaarnpalen, bedrijfsdeuren, unit- en paneelbouw, openbaar vervoer, machinebouw, gevelbeplating, tuin- en kassenbouw, lichtreclame, klimaatbeheersing, enz.

Tot onze specialisaties behoren coatings ter bescherming van (non-ferro) metalen, mdf, kunststoffen en vele andere ondergronden. De combinatie van coatings met ons kleurmengsysteem is de ideale oplossing voor verfgroothandelaren en verwerkers van industriële coatings. Met behulp van een kleurmengmachine produceert u industriële verven en coatings in een grote variëteit aan lakkwaliteiten en in iedere gewenste kleur en hoeveelheid. Eenvoudig, snel en extreem nauwkeurig. Bovendien voorkomt men hiermee dure verfrestanten en wordt er minder afval geproduceerd.


Heeft u een klantspecifieke kleur nodig? Zodra ons kleurenlaboratorium uw aanvraag heeft ontvangen, beschikt u veelal nog dezelfde dag, maar beslist binnen 24 uur (één werkdag) over de benodigde receptuur. Vanzelfsprekend overeenkomstig de toleranties en desgewenst met een kleurmeetrapport. Bovendien zijn aan deze aanvragen geen kosten verbonden; een extra service die wij graag verlenen voor gebruikers van onze kleurmengsystemen.