OWATROL biedt een uitgebreid assortiment onderhouds- en renovatieproducten die perfect zijn afgestemd op iedere toepassing. De Owatrol-oplossingen komen tegemoet aan de dubbele verwachting van particuliere en professionele gebruikers efficiëntie met zorg voor het milieu.

 

 

ESP - Voorbehandeling voor zeer gladde oppervlakken

Voor hechting van verf op de meest gladde ondergronden Overschilderbaar met acryl- of alkydverf.  Gemakkelijk verwerkbaar. Kleurloos - overschilderbaar na 90 minuten tot 7 dagen na het aanbrengen.

 

 

TEAK-OLJE - Teakolie - Speciaal voor tuinmeubels

Beschermt het hout en heeft een voedende werking. Bewaart de natuurlijke uitstraling van het hout.  Matte, natuurlijke afwerking. Wordt niet zwart

 

 

 

RUSTOL ALU RA85 - Aluminiumverf voor alle ondergronden

Aluminiumverf.Duurzame glans. Sterk reflecterend en isolerend vermogen. Ideaal voor het beschermen van tanks en opslagbakken. Bestand tot +175 °C Zeer eenvoudig in gebruik

 

 

 

RUSTOL DECO - Decoratieve antiroestverf voor alle ondergronden

Roestwerende primer en afwerking voor alle ondergronden in één product. Kan direct op roest. Hoogglans afwerking. Voor binnen- en buitentoepassingen. Bestaat in verschillende kleuren.

RUSTOL CIP - Extra duurzame antiroestprimer              Geschikt voor nieuwe ondergronden of kan rechtstreeks op roest. Zonder schuren overschilderbaar met alle soorten één- en tweecomponentensystemen. Bij uitstek geschikt om loodmenie te vervangen. Ideaal voor moeilijke omstandigheden.

Deks Olje D.2 (D2-olie) 1 ltr.

Owatrol® Deks Olje D.2 (D2-olie) Hoogglans afwerking op oliebasis voor binnen- en buitenshuis 

Hoogglans afwerking, voor applicatie na gebruik van Deks Olje D.1 (D1-olie). Flexibel en werkend. Scheurt en bladdert niet. Niet schuren tussen de lagen. Duurzaam en flexibel. Eenvoudig in onderhoud.

Kan plaatselijk hersteld worden.